Agro poorten,

deuren en

toebehoren

Solide maatwerk met vernieuwende kwaliteit en krachtige service is kenmerkend voor LP Construct, en des te meer voor onze poorten, deuren en ventilatieluiken voor de landbouwsector.

Veldervaring sinds 1991

Sinds 1991 zijn we specialist ter zake als het op landbouwpoorten aankomt. Onze ervaring met het product en onze voeling met de branche vertalen zich in poorten die niet enkel een staaltje pure innovatie zijn, maar die ook een leven lang dienst doen. Op onze poorten kan je vertrouwen, en op ons ook.

Betrouwbaar maatwerk

Onze schuifpoorten, draaipoorten en draaideuren ontstaan in ons hoofd, worden daarna op papier gezet en vervolgens met het stevigste materiaal op maat gebouwd in ons atelier.

Bestand tegen (uit)stoot

Onze landbouwpoorten kunnen wel tegen een stootje. Letterlijk én figuurlijk. Ze zijn ultrastevig door ons weldoordacht systeem.

Levenslang innovatief

Poorten in de landbouwsector moeten aan alsmaar meer normen voldoen. Immer veranderende milieuvoorschriften, het stikstofarrest, hogere isolatiewaarden … impliceren dat jouw poort mee dient te evolueren. Bij LP Construct zijn we continu op zoek naar systemen om onze poorten nog beter en krachtiger te maken, zodat ze op lange termijn blijven beantwoorden aan de hoge eisen.

Made in Belgium

Met onze schuifpoorten, draaipoorten, draaideuren, ventilatieluiken en stalen deuren voor paardenstallen ga je er alleen maar op vooruit. De toekomst van jouw business is verzekerd.

Vind je toekomstige poort hier

Ons aanbod

De Schachelaar 6

9870 Machelen-Zulte