Schuifpoorten

Schuifpoorten voor de landbouwsector

Een schuifpoort voor je loods of stal is een efficiënte en ruimtebesparende keuze. Onze geïsoleerde, niet-geïsoleerde en beglaasde schuifpoorten bieden de mogelijkheid om grote openingen snel en veilig af te sluiten.

Geïsoleerde en niet-geïsoleerde schuifpoorten

Al onze schuifpoorten worden op maat gemaakt. Bij onze geïsoleerde en niet-geïsoleerde schuifpoorten kiezen we voor hetzelfde ophangsysteem. De ophanging gebeurt met het ROB-railsysteem en toebehoren en onderaan zijn onze geïsoleerde en niet-geïsoleerde schuifpoorten voorzien van ertalon geleiders. We gebruiken expliciet ertalon om slijtage te vermijden. Boven de schuifpoort wordt een afdekkap gemonteerd in dezelfde kleur als de poort ter bescherming van de rail en tegen waterinsijpeling. De schuifpoorten zijn voorzien van een grendel per poort(deel) en RVS-handvatten met sterke handgreep langs de binnen- en buitenkant.

Niet-geïsoleerde schuifpoorten

De niet-geïsoleerde schuifpoorten zijn opgetrokken in een warmbad verzinkt kader (kokers 60/60) dat bekleed wordt met profielplaten. Deze worden met zelfborende schroeven (dezelfde kleur als de poort) bevestigd op het kader. De zijkanten worden afgedicht met tochtborstels.

Opties

 • verluchtingsrooster met eventueel een afsluitschuif

 • dienstdeur

 • glasstrook of glasraam

 • mestplaten in galva of inox

 • houtbekleding naar keuze

 • cilinderslot

Geïsoleerde schuifpoorten

Onze geïsoleerde schuifpoorten zijn opgetrokken in een RVS- of aluminium kader met sandwichpanelen van 60 mm, 80 mm of 100 mm. De zijkanten worden afgedicht met rubbers.

Opties

 • verluchtingsrooster met eventueel een afsluitschuif

 • dienstdeur

 • glasstrook of glasraam

 • mestplaten in galva of inox

 • houtbekleding naar keuze

 • rondom rubberafdichting

 • cilinderslot

Ideaal voor bewaarloodsen

Bij het bewaren van aardappelen is luchtdichtheid een doorslaggevende factor. Het speciale gas waarmee je werkt vereist een luchtdichte loods, zodat het gas geen weg naar buiten vindt en je bijgevolg dus ook geen geld verliest. De schuifpoort kan eveneens worden voorzien van een vergasopening zodat het gas makkelijk in de loods verspreid kan worden zonder de poort te openen.

Salco schuifdeuren met onderrollend systeem voor koelloodsen

Schuifdeurwanden zijn uiterst handig in koelloodsen. De Salco PKD-100S schuifdeuren zijn opgebouwd uit stalen sandwichpanelen, die onderrollend geïnstalleerd worden.

Bij onderrollende schuifdeuren is de onderrail verzonken, waardoor je niet gehinderd wordt bij het vervoeren van goederen. De toegankelijkheid wordt ook absoluut bevorderd doordat we meerdere deuren naast elkaar kunnen plaatsen die voor elkaar kunnen schuiven. Zo creëer je een wegschuifbare wand die ervoor zorgt dat goederen heel makkelijk in- en uitgeladen kunnen worden.

De Salco koeldeuren bestaan uit een sandwichpaneel PIR en een aluminium omrandingsprofiel. De deuren worden helemaal afgedicht met dubbele rubberprofielen. De afmetingen zijn vrij te bepalen, hier kunnen we zeer breed en hoog gaan.

Eigen ontwikkelde profielen voor luchtdichtheid

Voor bewaarloodsen letten we extra op luchtdichtheid. Daarvoor ontwikkelden we speciale profielen om alles compleet luchtdicht te maken. Het gas dat verspreid wordt in je loods om je aardappelen en uien langer te bewaren, gaat op die manier nooit verloren.

Beglaasde schuifpoorten

De beglaasde schuifpoorten zijn opgetrokken in een aluminium kader. Het onderste deel van de poorten bestaat uit een sandwich-paneel met een hoogte volgens de wens van de klant. De rest van de poort is een frame opgevuld met dubbel glas en op de buitenzijde afgewerkt met hetzelfde materiaal en kleur als de poort zelf.

De Schachelaar 6

9870 Machelen-Zulte