Betrouwbaar maatwerk voor je landbouwpoort

Je kent ons al? Top! Ken je ons nog niet? Dan stellen we ons graag voor. LP Construct, ervaring binnen de landbouwsector sinds 1991. Niet op het veld zelf, maar de voeling met de sector is er absoluut. Wij ontwerpen, produceren en plaatsen schuifpoorten, draaipoorten en draaideuren voor loodsen en stallen, op maat dus.

 

Betrouwbaar maatwerk

Benieuwd naar onze werkwijze? Als je beslist om jouw nieuwe poort of deur aan ons over te laten, dan komen we persoonlijk langs om alles tot op de millimeter op te meten. Die correcte afmetingen worden omgezet in een plan, dat vervolgens richting ons atelier gaat om alle profielen en panelen op maat uit te werken. De productie houden we bewust in eigen beheer, zodat we van begin tot einde de kwaliteit compleet onder controle kunnen houden.

 

Zodra alles helemaal uitgewerkt en geperfecioneerd werd, gaat ons eigen plaatsingsteam aan de slag. Zij hebben de kennis en ervaring om elke schuifpoort, draaipoort en draaideur vlekkeloos te installeren. Neem die vlekkeloos gerust letterlijk, want ze laten alles absoluut proper achter.

 

Samengevat?

Al onze loods- en stalpoorten worden op maat én volledig in België geproduceerd. Ze hebben geen jaarlijks onderhoud nodig. Alles wordt in de basis zodanig uitgewerkt dat elk systeem blijft functioneren zoals het hoort. Solide maatwerk met vernieuwende kwaliteit en krachtige service is kenmerkend voor LP Construct, en des te meer voor onze poorten, deuren en ventilatieluiken voor de landbouwsector.

 

Jouw stal of loods afsluiten met een schuifpoort, draaipoort of deur op maat?

Vraag hier gericht en vrijblijvend je offerte aan.

De Schachelaar 6

9870 Machelen-Zulte

LP Construct maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren. Door op accepteren te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van alle cookies.