De toekomst van je landbouwbedrijf garanderen

Initiatief na initiatief, wetgeving na wetgeving. Het landschap van de landbouwer blijft maar veranderen. Hoe pas je je boerderij aan de veranderende wereld en economie aan? En vooral: hoe maak je je landbouwbedrijf futureproof?

 

Je weet het misschien al, of nog niet, maar LP Construct bestaat al sinds 1991. Sindsdien onderzoeken we continu technieken om onze schuif- en draaipoorten voor loodsen en stallen alsmaar te verbeteren. Innovatie, daar houden we van, en al zeker als het jou ten goede komt in moeilijke tijden.

 

Luchtdichte poorten

Enkele jaren geleden ontwikkelden we speciale profielen met rubberdichtingen om de luchtdichtheid van poorten nog te verbeteren. Een luchtdichte schuifpoort of draaipoort houdt alle warmte binnen in de winter, en ze buiten in de zomer. Zo heb je al een streepje voor bij torenhoge energieprijzen.

 

Ideaal voor bewaarloodsen

Ook bij het bewaren van bijvoorbeeld aardappelen is een luchtdichte poort cruciaal. Daardoor vindt het gas geen weg naar buiten en verlies je bijgevolg dus ook geen geld. De schuifpoort kan eveneens worden voorzien van een vergasopening zodat het gas makkelijk in de loods verspreid kan worden zonder de poort te openen.

 

Ons advies en onze poorten helpen om je boerderij klaar te stomen voor later. Laten we samen op een duurzame en innovatieve manier de toekomst van jouw boerderij veiligstellen.

De Schachelaar 6

9870 Machelen-Zulte