Een luchtdichte poort: de aangewezen keuze bij aanhoudend hoge energieprijzen

Hogere prijzen in de supermarkt, aan het tankstation, op je energiefactuur … Alles wordt duurder, daar kunnen we helaas niet onderuit. En natuurlijk zijn we het allemaal beu gehoord, dus laten we het hebben over iets positiefs, over een manier om je energiefactuur te verlagen.

Innovatie als drijfveer

Bij LP Construct blijven we voortdurend bezig met het verkennen van nieuwe technieken om onze schuif- en draaipoorten voor loodsen en stallen steeds verder te verbeteren. Innovatie is een drijfveer voor ons, vooral wanneer dit jou in moeilijke tijden ten goede komt.

 

Het begon al bij oprichter Patrick. Hij werkte jarenlang zelf in de agrobouw, waardoor hij zowel de mensen in de landbouwindustrie als hun problematiek kende. Hij wist waar hij moest op letten om poorten op alle formaten te maken, in eigen atelier overigens. Kleine én grote loodsen en stallen voorzag hij van schuifpoorten, draaipoorten en draaideuren op maat. Patrick was een innovator, en zoon Jurgen en Ellen zetten die traditie maar al te graag voort.

 

Luchtdichte poorten

Onze zoektocht naar innovatie heeft enkele jaren geleden geleid tot de ontwikkeling van speciale profielen met rubberen afdichtingen. Deze profielen versterken de luchtdichtheid van onze poorten. Een luchtdichte schuifpoort of draaipoort houdt de warmte binnen tijdens de winter en houdt de hitte buiten gedurende de zomer. Dit draagt bij aan kostenbesparing, een immens voordeel, zeker wanneer energieprijzen hoog zijn.

 

Ideaal voor bewaarloodsen

Bij het bewaren van aardappelen is een luchtdichte poort van cruciaal belang. Hierdoor blijft het gas binnen en voorkomt het onnodig kostenverlies. We hebben zelfs de mogelijkheid om de schuifpoort uit te rusten met een vergasopening, waardoor het gas gelijkmatig in de loods kan worden verspreid zonder de poort te openen.

 

Voeling met de sector

We gaan ter plaatse op de werf, waardoor we letterlijk voeling krijgen met het type bedrijf, de locatie, de omgeving en natuurlijk ook met jou. Door altijd rechtstreeks in contact te staan met de landbouwer, behouden we als team de voeling met de sector, de problematiek die er leeft en kunnen we er zo nog meer en beter op inspelen met poorten die immer blijven evolueren.

 

Futureproof bedrijf

Ons deskundig advies en onze geavanceerde poorten dragen bij aan het toekomstbestendig maken van jouw boerderij. Samen kunnen we op een duurzame en innovatieve manier werken aan het veiligstellen van de toekomst van jouw agrarische onderneming.

 

Bij LP Construct ben je zeker van een krachtige poort die op lange termijn voldoet aan alle veranderende eisen. De toekomst van jouw business is op die manier absoluut verzekerd. Vraag vrijblijvend je offerte aan.

De Schachelaar 6

9870 Machelen-Zulte