Een nieuwe dimensie in landbouwpoorten: schuifpoort met houten bekleding

De samenstelling

Het poortkader is altijd aluminium. De houten afwerking bevestigen we aan de buitenzijde van de poort. Padoek, ThermoWood® (met en zonder noten), afrormosia, RND en lariks zijn de voornaamste houtsoorten waarmee we werken, maar in principe zijn alle houtsoorten mogelijk.

 

Op maat gemaakt

Elke schuifpoort wordt bij LP Construct op maat gemaakt, zo ook onze nieuwste uitvoering. Of je nu gaat voor een geïsoleerde of niet-geïsoleerde variant van deze poort met houten bekleding, we hanteren hetzelfde hoogwaardige ophangsysteem.

 

Innovatief ophangsysteem

De ophanging van onze schuifpoorten wordt verzorgd door het geavanceerde ROB-railsysteem en bijbehorende accessoires. Hierdoor ben je verzekerd van een soepele, geruisloze werking. Voor extra duurzaamheid zijn de geïsoleerde en niet-geïsoleerde schuifpoorten aan de onderkant voorzien van slijtvaste ertalon geleiders.

 

Robuuste constructie

Om slijtage te vermijden en de levensduur te verlengen, hebben we bewust gekozen voor ertalon als materiaal voor de geleiders. Bovendien worden onze schuifpoorten bovenaan beschermd door een afdekkap in dezelfde kleur als de poort, wat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook waterinsijpeling voorkomt.

 

Veilig en handig

Veiligheid staat bij LP Construct voorop. Daarom zijn onze schuifpoorten uitgerust met een grendel per poortdeel en RVS-handvatten met een stevige handgreep aan zowel de binnen- als buitenkant. Zo combineert onze schuifpoort niet alleen schoonheid met functionaliteit maar zorgt ze ook voor gemoedsrust.

 

Vraag vrijblijvend je offerte aan

Ontdek de harmonie tussen stijl en functionaliteit met onze nieuwe schuifpoort met houten bekleding. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een offerte op maat!

De Schachelaar 6

9870 Machelen-Zulte