Futureproof poorten voor loods en stal

Het gat in de ozonlaag, de aanhoudende temperatuurstijgingen en de seizoenen die stilaan dreigen te verdwijnen, hebben ook dit jaar weer effect gehad op jouw zaaiperiode. Het klimaat, en vooral de veranderingen, zijn sinds de klimaatmarsen meer dan ooit een hot topic. Als we de regering zo horen, zullen we allemaal ons steentje moeten bijdragen. Het stikstofarrest is jou ondertussen vast alom bekend. Dan weet je ook dat we maar beter kijken wat we op onze eigen boerderij, in onze eigen stallen en loodsen nu al kunnen veranderen om klaar te zijn voor de maatregelen die vast en zeker nog zullen volgen.

 

Renovatieplicht op komst?

De milieuvoorschriften veranderen jaarlijks, zo niet maandelijks de laatste tijd. De isolatiewaarden waaraan gebouwen moeten voldoen worden ook alsmaar strenger. Bij particuliere woningen geldt de renovatieplicht al, hoelang zal het duren voor dat ook bij landbouwbedrijven een must wordt?

 

Bij LP Construct zijn we al jaren bezig om die veranderingen altijd een stapje voor te zijn. We zijn voortdurend op zoek naar systemen om onze poorten nog beter en krachtiger te maken, zodat ze op lange termijn blijven beantwoorden aan de hoge eisen.

 

Blijvend voldoen aan hoge eisen

Wil dat zeggen dat je poort over twee jaar gedateerd is? Absoluut niet, want zoals we al aangaven, zorgen we ervoor dat de systemen die we nu implementeren ver voor zijn op hun tijd. Daardoor doorstaan ze over enkele jaren ook nog steeds de strengere controles op isolatiewaarden of luchtdichtheid. 

Futureproof poort?

Bij LP Construct ben je zeker van een krachtige poort die op lange termijn voldoet aan alle veranderende eisen. De toekomst van jouw business is op die manier absoluut verzekerd. Vraag vrijblijvend je offerte aan.

De Schachelaar 6

9870 Machelen-Zulte