Geitenmelkerij kiest voor renovatie met geïsoleerde schuifpoort

Maak kennis met Pieter Debaecke, zaakvoerder van de geitenmelkerij in Beernem. Zelf is hij de tweede generatie in het bedrijf, een eerste overeenkomst met LP Construct, waar ook Jurgen zijn vader opvolgt. Pieter liet zijn stallen renoveren met geïsoleerde schuifpoorten en binnendeuren.

 

Hoe kwam je bij LP Construct terecht?

Zaakvoerder Pieter Debaecke: “Ik ben bij LP Construct terechtgekomen door collega-landbouwers die heel tevreden waren over de afwerking en snelheid waarmee ze de poorten geïnstalleerd hebben voor hun stal.”

 

LP Construct is niet enkel leverancier, maar ook een echte partner. Het ganse team denkt mee over de meest duurzame oplossing. Jurgen Locquet, zaakvoerder LP Construct: “Pieter contacteerde ons met de vraag naar nieuwe poorten en deuren. We gingen langs om te bekijken wat de mogelijkheden en beste oplossing zou bieden op lange termijn, want bij LP Construct kijken we graag vooruit. Geïsoleerde schuifpoorten en binnendeuren waren een must voor Pieters stallen. Enkel zo kon hij zijn dieren optimaal onderhouden en de energiekosten zo laag mogelijk houden.”

 

Hoe verliep de samenwerking?

Jurgen: “Na de opmeting produceerden we alles in ons atelier. Op relatief korte termijn vond de installatie plaats door onze eigen equipe.”

 

Pieter: “Ik ben heel tevreden over de samenwerking met LP. Naar snelheid en afwerking toe zijn ze top. Alles wordt proper achtergelaten en het eindresultaat is écht kwaliteit. Het was een hele vlotte samenwerking!”

 

Zou je LP Construct aanraden aan mede-landbouwers?

“Absoluut! Ik werd zelf overtuigd door collega’s, en kan nu met zekerheid zeggen dat ik ze zelf ook enorm zou aanraden. Het advies is schitterend en de kwaliteit die ze leveren is fantastisch.”

 

Duurzame partner

Je leest het goed, LP Construct is er voor elke landbouwer die op zoek is naar een partner die meedenkt over een duurzame toekomst voor zijn bedrijf. Of het nu geïsoleerde schuifpoorten, luchtdichte poorten, draaipoorten of ventilatieluiken zijn, bij LP Construct zit je goed.

De Schachelaar 6

9870 Machelen-Zulte