Sterke poorten, straffe innovatie

LP Construct biedt schuifpoorten, draaipoorten, draaideuren en ventilatieluiken aan. Volledig op maat, met eigen productie, eigen installatie én eigen service achteraf. En tussendoor houden we de veranderende milieuvoorschriften, het stikstofarrest, eisen naar hogere isolatiewaarden … in de gaten om ervoor te zorgen dat onze poorten mee evolueren.

 

Alles is maatwerk

Zaakvoerder Jurgen gaat ter plaatse op de werf om op te meten. “We maken alles in ons eigen atelier, met eigen mensen. En het wordt ook door onze eigen mensen geplaatst”, vertelt hij trots. “Poorten die te groot zijn om te vervoeren, maken we ter plaatse op de werf. We leggen ze plat op de grond en maken alles ter plekke. Wat gemaakt kan worden in het atelier en nadien vervoerd kan worden, wordt in onze werkplaats gemaakt”, legt een van de installateurs uit.

 

Maatwerk is innovatie

Bij LP Construct zijn we continu op zoek naar systemen om onze poorten nog beter en krachtiger te maken, zodat ze op lange termijn blijven beantwoorden aan de hoge eisen. “Onze poorten onderscheiden zich door onze eigen ontworpen aluminium profielen met bijhorende rubberdichting, die zorgt voor een perfecte luchtdichtheid van de poort”, voegt Ellen toe.

 

Innovatie is service

Onze innovatieve poorten vergen nagenoeg geen onderhoud. Mocht er zich toch een hapering voordoen, dan is onze technieker binnen 48 uur ter plaatse om ervoor te zorgen dat je poort werkt zoals het hoort.

 

Service is oneindig

We verdwijnen niet van het toneel eens je poort geïnstalleerd is. Reken op ons, levenslang.

 

De Schachelaar 6

9870 Machelen-Zulte