Veldervaring sinds 1991

1991, het jaar waarin het allemaal begon, wanneer Patrick Locquet de stap zette om een firma op te richten, gespecialiseerd in schuifpoorten voor de landbouwsector.

 

“LP Construct is opgericht door mijn schoonvader. Hij werkte in een bedrijf dat actief was in de agro- en industriebouw en in 1991 heeft hij de stap gezet om zich te specialiseren in schuifpoorten”, vertelt Ellen Lefevre, medezaakvoerder van LP Construct.

 

Ontstaan uit eigen ervaring

Door jarenlang zelf te werken in de agrobouw, kende Patrick zowel de mensen in de landbouwindustrie als hun problematiek. Hij wist waar hij moest op letten om poorten op alle formaten te maken, in eigen atelier overigens. Kleine én grote loodsen en stallen voorzag hij van schuifpoorten, draaipoorten en draaideuren op maat.

 

Jurgen vult aan: “Mijn vader startte de firma op, en samen met mijn vrouw Ellen run ik vandaag het familiebedrijf. We blijven innoveren. Zo ontwikkelden we enkele jaren geleden speciale profielen met rubberdichtingen om de luchtdichtheid van poorten nog te verbeteren. Die bevorderen niet enkel de isolatiewaarde, maar ze zijn vooral ook ontworpen met het oog op bewaarloodsen. Door die luchtdichte poorten ontsnapt het gas om aardappelen langer te bewaren niet. We maken alles op maat in ons eigen atelier. Onze eigen medewerkers gaan bij de klant installeren en voorzien ook de service.”

 

Voeling met de sector

Jurgen gaat ter plaatse op de werf, waardoor hij letterlijk voeling krijgt met het type bedrijf, de locatie, de omgeving en natuurlijk ook met jou. Door altijd rechtstreeks in contact te staan met de landbouwer, behoudt hij samen met zijn team de voeling met de sector, de problematiek die er leeft en kunnen ze er zo nog meer en beter op inspelen met poorten die immer blijven evolueren.

 

Benieuwd naar onze veldervaring?

Maak een afspraak, we leren elkaar en jouw business graag persoonlijk kennen.

De Schachelaar 6

9870 Machelen-Zulte